Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
De dag ervoor
- 380 g rode wijn, (type Provence. ½ fles ongeveer)
- 250 g runderbouillon, gebruiksklaar
- 700 g rundsstoofvlees, van Aubrac, in stukken gesneden
- 1 knoflookteentje, platgedrukt
- 1 wortel, in stukken gesneden
- 3 snuifjes gedroogde tijm
- 1 vers laurierblad
- ½ tl zout
- 4 snuifjes vers gemalen peper
- 1 ui
- 1 kruidnagel
Dezelfde dag
- 100 g ui, doormidden gesneden
- 35 g sjalotten, doormidden gesneden
- 30 g olijfolie
- 1 knoflookteentje
- 100 g gerookte spek, in reepjes gesneden
- 200 g tomaten, coulis
- 1 el maïszetmeel
- 1 snuifje gedroogde tijm
- 1 vers laurierblad
- zout
- gemalen peper
- sinaasappelschil
- 1 takje verse rozemarijn, alleen de naaldjes
- 4 wortelen, gesneden
- 80 g ontpitte zwarte olijven
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 1741 kJ / 411.2 kcal
- Proteine
- 44 g
- Carboidrati
- 8.8 g
- Grassi
- 16.2 g
- Grassi saturi
- 5.7 g
- Fibre
- 4.3 g
- Sodio
- 721.3 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Rijst met rundvlees en broccoli
50min
Worst met erwtenrisotto
30min
Amandel-, kokos- en chocoladekoekjes (zonder toegevoegde suiker)
Nessuna valutazione
Koninginnenhapje
55min
Gevulde vis
1 Std. 50 Min
Gochujang zeevruchtenrisotto
1h
Boterhammen met spinazie pesto
1h 55min
Mediterrane visschotel
1h 30min
Glühwein
15min
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45 Min
Griekse varkensstoofpot
45 Min
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
30min