Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 3 takjes rozemarijn, vers, alleen de blaadjes
- 3 takjes tijm, verse, alleen de blaadjes
- 5 bladeren salie, vers
- 150 g uien, gehalveerd (1 ui)
- 2 teentjes knoflook
- 20 g olijfolie
- 70 g spek plakken, in stukken (3 cm)
- 750 g lamsstoofvlees, ontbeend, in stukken
- ¼ tl fijn zout, naar believen
- ½ tl vers gemalen zwarte peper, plus extra naar believen
- 2 wortelen, in schijfjes (1-2 cm)
- 2 selderstengels, in schijfjes (1-2 cm)
-
2
el bouillon pasta (vlees of groenten)
o 2 bouillonblokjes (voor 0,5 l) (vlees of groenten) - 400 g gehakte tomaten, uit blik
- 200 g droge witte wijn
- 100 g water
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 2479 kJ / 393 kcal
- Proteine
- 44.3 g
- Carboidrati
- 7 g
- Grassi
- 42.5 g
- Fibre
- 3.925 g
Nelle collection
Ricette alternative
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1h 10min
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9h
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5 Std. 30 Min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50min
Lamslende met roze pepersaus
45min
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1 Std.
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40min
Vleesgehaktbrood met champignons
1 Std. 5 Min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4 Std.
Kip met citroen
50min