Versioni compatibili
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
-
80
g geitenkaas, medium hard, in stukken (2-3 cm)
o 80 g Parmezaanse kaas, in stukken (2-3 cm) - 20 g extra vergine olijfolie
- 1 teentje knoflook
-
300
g tomaten, rijp, zaadjes verwijderd en in blokjes gesneden (0.5-1 cm)
o 300 g cherry tomaten in blik, in blokjes (0.5-1 cm) - 1 ½ tl fijn zout
- 1 takje verse basilicum, gewassen en gedroogde blaadjes
- 650 g water
- 350 g pasta, gedroogd, het type conchiglie of ander soort droge korte pasta
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 1590 kJ / 380 kcal
- Proteine
- 12.7 g
- Carboidrati
- 65.6 g
- Grassi
- 9.2 g
- Fibre
- 3.9 g
Nelle collection
Ricette alternative
Groentensaus voor pasta
40 min
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20 min
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
30 min
Pastasalade met groenten
1 godz.
Pasta in tomatensaus met ham en chorizo
35 min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30 min
Gnocchi Tricolore
35 min
Citroenslush met champagne
10 min
Spaghetti met tomaat en spek
35 min
Taboulé met quinoa en tonijn
40 min
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1 godz. 5 min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1 godz. 25 min