Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
TM31 TM5 TM6

Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables

4.6 (20 valutazioni )

Ingredienti

  • 130 g carrots, cut in slices (5 mm)
  • 100 g onions, cut in bite-size pieces
  • 200 g courgettes, halved lengthways and cut in slices (1 cm)
  • 1 garlic clove
  • 1 anchovy, tinned
  • 20 g fresh basil leaves
  • 30 g fresh parsley
  • 50 g olive oil
  • 200 g cherry tomatoes
  • 1 pinch fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 4 fresh trout fillets, skinless (approx. 150 g each)
  • 600 g water
  • olive oil, for serving

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1521 kJ / 364 kcal
Proteine
34.7 g
Carboidrati
7.7 g
Grassi
21.6 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative