Tomatoes Stuffed with Mushrooms and Nuts
TM6 TM5

Tomatoes Stuffed with Mushrooms and Nuts

4.6 (15 valutazioni )

Ingredienti

  • 50 g mixed nuts (e.g. almonds, walnuts)
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 50 g onions, quartered
  • 1300 g ripe tomatoes (Ø 5-6 cm)
  • 100 g fresh mushrooms (e.g. button, oyster)
  • 1 tsp fine sea salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 10 - 12 fresh mint leaves
    o 1 tsp dried mint
  • 4 - 5 sprigs fresh parsley, leaves only, plus extra for garnishing
  • 75 g white long grain rice
  • 20 g freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1644 kJ / 392 kcal
Proteine
11 g
Carboidrati
33 g
Grassi
22 g
Fibre
9.2 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative