Versioni compatibili
Jiu Hu Char (Fried Yam Bean with Shredded Cuttlefish)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 500 g yam beans (sengkuang), peeled and cut in blocks that fit into wide feeder tube
- 100 g carrots, peeled
- 100 g cabbage, cut in wedges that fit into wide feeder tube
- 20 g garlic cloves
- 30 g shallots
- 20 g vegetable oil
- 30 g Chinese dried mushrooms, soaked until soft and shredded
- 20 g shredded dried cuttlefish, rinsed
- 100 g chicken breast fillets, skinless, cut in strips (3-5 mm)
- 20 g oyster sauce, adjust to taste
- 40 - 50 g light soy sauce, adjust to taste
-
1
tsp homemade chicken stock paste (see tips)
o mushroom seasoning powder - 1 pinch white pepper powder
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 494 kJ / 118 kcal
- Proteine
- 9 g
- Carboidrati
- 12 g
- Grassi
- 4 g
- Fibre
- 1 g
Ricette alternative
He Tao Zhi Ma Hu (Sweet Walnut Sesame Soup)
35 Min
Oil-free honey chicken wings
50min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1 godz. 5 min
Salted Vegetables Duck Soup
2h 5min
Lap Mei Fun (Chinese Waxed Meat Rice)
1h
Mapo Tofu
35 Min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35 Min
Nyonya Fish Maw Soup
1h 10min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1h 15 min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 godz. 5 min