Dispositivi & accessori
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Prep. 15min
Totale 3h 25min
6 porties
Ingredienti
-
kalfsgebraad uit de schouder1500 g
-
zongedroogde tomaten (± 18 tomaten)25 g
-
teentje knoflook1
-
verse basilicum60 g
-
rucola60 g
-
olijfolie200 g
-
zonnebloempitten100 g
-
zout2 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
-
uien gehalveerd240 g
-
courgette in blokjes550 g
-
aubergine in blokjes450 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
216.8 mg
Proteine
79.7 g
Calorie
3804.7 kJ /
913.8 kcal
Grassi
59.7 g
Fibre
6.8 g
Grassi saturi
11 g
Carboidrati
10.5 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Ouders verwennen
10 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Vitello tonnato
13h
Vegan feta in olie met kruiden
Nessuna valutazione
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55min
Groen gekleurde eieren
Nessuna valutazione
Dracula bloed
Nessuna valutazione
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Nessuna valutazione
Brood en tomatensoep, opgerolde spinazieomelet en gestoomde ratatouillegroenten
1h 5min
Pulled Pork
Nessuna valutazione
Gembersoep met rode paprika
50min
Gebakken spinazie met eieren
40min
Lamsstoofpotje
1h 45min
Bearnaisesaus
20min