Versioni compatibili
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Herbed butter
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 30 g fresh chives, cut into pieces (4 cm)
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 120 g unsalted butter, softened
Steamed mushrooms
- 200 g pearl barley, soaked overnight
- 20 g dried porcini mushrooms
- 400 g boiling water
- 100 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 80 g fresh portobello mushrooms
- 2 tbsp olive oil
- 1 sprig fresh basil, leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- ¼ tsp sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 1000 g water
- 4 fresh portobello mushrooms, gills and stems removed, if preferred
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 30 g hazelnuts, roasted and skins removed
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2802.5 kJ / 667.3 kcal
- Proteine
- 19 g
- Carboidrati
- 36.3 g
- Grassi
- 47.5 g
- Grassi saturi
- 20.9 g
- Fibre
- 11.3 g
- Sodio
- 340.5 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Mediterranean capsicums
2h
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min
Tandoori portobellos with creamy coconut raita
40min
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1 godz. 35 min
Semolina gnocchi with asparagus
1 Std. 15 Min
Freekeh and broad bean salad
2 godz. 30 min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM6)
8u. 15min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1u.
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1u.
Savoury stuffed pumpkin
1h 25min
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20min
Israeli couscous salad
1u.