Versioni compatibili
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Gestoomde groenten
- 500 g water
-
1
tl groentebouillonpasta
o 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 330 - 350 g verse sperziebonen, (bv. prinsessenbonen), in stukjes (3-4 cm)
- 600 g melige aardappels, in stukjes gesneden (2 cm)
- 450 g knolselder, in stukjes gesneden (2 cm)
Vis en tapenade van zwarte olijven
- 4 goudbrasem filets (elk 120 g, zie tip)
- zout, om op smaak te brengen
- gemalen zwarte peper, om op smaak te brengen
- 1 citroen, schil en sap
- 200 g zwarte olijven, ontpit
- 8 sardine fillets, in olie (opzionale)
- 2 knoflookteentjes
- 20 g verse peterselie, alleen blaadjes
- 40 g kappertjes op azijn, uitgelekt
- 10 g citroensap
- 60 g extra vergine olijfolie
Dressing
- 100 g rode uien, in tweeën gesneden
- 1 teentje knoflook
- ¾ tl zout
- ½ tl suiker
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 20 g citroensap
- 15 g zonnebloemolie
Afronding
- 320 g melk
- 60 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk), in stukjes gesneden
- 2 snuifjes nootmuskaat, gemalen
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 3130 kJ / 748 kcal
- Proteine
- 42 g
- Carboidrati
- 56 g
- Grassi
- 43 g
- Grassi saturi
- 14 g
- Fibre
- 10.7 g
- Sodio
- 2166 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Vijfzaden energierepen
Nessuna valutazione
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Nessuna valutazione
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Nessuna valutazione
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
Nessuna valutazione
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1h
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2 godz. 15 min
Spinazieknoedels in tomatenragout
1h
Pierogi met vlees
1h
Graubünden gerstsoep
Nessuna valutazione
Manakeesh, Libanese gekruide flatbread
3hod. 20min
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Nessuna valutazione