Versioni compatibili
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Gestoomde groenten
- 500 g water
-
1
tl groentebouillonpasta
o 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 330 - 350 g verse sperziebonen, (bv. prinsessenbonen), in stukjes (3-4 cm)
- 600 g melige aardappels, in stukjes gesneden (2 cm)
- 450 g knolselder, in stukjes gesneden (2 cm)
Vis en tapenade van zwarte olijven
- 4 goudbrasem filets (elk 120 g, zie tip)
- zout, om op smaak te brengen
- gemalen zwarte peper, om op smaak te brengen
- 1 citroen, schil en sap
- 200 g zwarte olijven, ontpit
- 8 sardine fillets, in olie (opzionale)
- 2 knoflookteentjes
- 20 g verse peterselie, alleen blaadjes
- 40 g kappertjes op azijn, uitgelekt
- 10 g citroensap
- 60 g extra vergine olijfolie
Dressing
- 100 g rode uien, in tweeën gesneden
- 1 teentje knoflook
- ¾ tl zout
- ½ tl suiker
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 20 g citroensap
- 15 g zonnebloemolie
Afronding
- 320 g melk
- 60 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk), in stukjes gesneden
- 2 snuifjes nootmuskaat, gemalen
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 3130 kJ / 748 kcal
- Proteine
- 42 g
- Carboidrati
- 56 g
- Grassi
- 43 g
- Grassi saturi
- 14 g
- Fibre
- 10.7 g
- Sodio
- 2166 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Gegrilde zeevruchten plank
Nessuna valutazione
Risotto met oesterzwam en champagne
35 min
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Nessuna valutazione
Schiacciata met gerookte zalm
Nessuna valutazione
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Nessuna valutazione
Vegan cheeseburgers
10 Std.
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1 Std. 40 Min
Tarbot met salsasaus
Nessuna valutazione
Graubünden gerstsoep
Nessuna valutazione
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40 Min
Kabeljauw in tomatensaus
30 Min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45 Min