Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Zalm, wortelen en bonen
- ½ - 1 tl gemalen cayennepeper
- 1 tl zout
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- 2 snuifjes gemalen witte peper
- 4 verse zalmfilets, ontveld (150-180 g elk, 4 cm dik)
- 200 g wortelen, in stukken (ong. 2 mm)
- 250 g platte sperziebonen, doormidden gesneden
Mangosaus
- 250 g rijpe mango, alleen het vruchtvlees, in stukken (ong. 3 cm)
- 50 g brandewijn
- 1 tl currypoeder
- 300 g water
- 100 g room, min. 30% vet
- 120 g volle yoghurt
- 1 snuifje zout
- 1 snuifje gemalen witte peper
- 1 takje verse peterselie, enkel de blaadjes, als garnituur (opzionale)
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 2144 kJ / 513 kcal
- Proteine
- 37 g
- Carboidrati
- 18 g
- Grassi
- 28 g
- Fibre
- 4 g
Nelle collection
Ricette alternative
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50min
Gebakken spinazie met eieren
40min
Bloemkool met kaas
55 Min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35min
Gevulde vis
1 Std. 50 Min
Pastasalade met kip
1h 15min
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55 Min
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1h 20min
Peren in rode wijn
5h
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min
Vislasagne met courgette
1 Std.