
Dispositivi & accessori
Miso fish with green beans and chickpea puree
Prep. 20min
Totale 3h
4 portions
Ingredienti
-
miso paste50 g
-
sugar30 g
-
honey1 tbsp
-
white wine2 tbsp
-
soy sauce1 tbsp
-
sesame oil4 tbsp
-
white fish fillets, skinless, boneless (approx. 200 g each)4
-
vegetable oil plus extra for greasing30 g
-
fresh shiitake mushrooms sliced (1 cm)200 g
-
canned chickpeas drained (approx. 500 g after draining)800 g
-
water300 g
-
salt½ tsp
-
fresh ginger root cut in slices (2 mm)10 g
-
green beans, fresh or frozen300 g
Valori nutritivi per 1 portion
Calorie
636.5 kcal /
2663 kJ
Proteine
46.3 g
Grassi
29 g
Carboidrati
51.6 g
Fibre
12.9 g
Grassi saturi
4 g
Sodio
1628.6 mg
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in

Fusion Kitchen
14 ricette
Internazionale
Internazionale