Versioni compatibili
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Zeebaars
- 15 g verse gemengde kruiden (bv. citroentijm, basilicum, venkel en peterselie)
- 250 g water
-
20
g verse gist
o 2 tl gedroogde gist - 400 g broodbloem, en iets meer om te strooien
- 1 tl zout
- 1 citroen, in plakjes
- 1 zeebaars, hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 500 g
- 2 tl zout, naar eigen smaak
Gestoomde aardappelen en sperziebonen
- 500 g water
- 200 g nieuwe aardappelen, klein, ongeschild
- 200 g diepgevroren sperziebonen
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 8361.7 kJ / 1998.5 kcal
- Proteine
- 241.3 g
- Carboidrati
- 181.7 g
- Grassi
- 27.8 g
- Grassi saturi
- 6.4 g
- Fibre
- 15.9 g
- Sodio
- 3852.1 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Bloedige hersenspaghetti
13 Std. 30 Min
Limonade
5min
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1 Std. 45 Min
Koken van speltgraan
Pas d’évaluation
Pompoen vingers
Pas d’évaluation
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1h 35min
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Pas d’évaluation
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Pas d’évaluation
Gierst met kip en curry
35 Min
Thaise rode curry
1 Std.
Mout milkshake
10min
Menu met groentevelouté, kip met mosterdsaus en gestoomde groenten
45 Min