Versioni compatibili
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 30 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 4 teentjes knoflook
- 15 g verse peterselie
- 100 g olijfolie, en iets meer om in te vetten
- 20 g citroensap
- 2 ½ tl zout
- 1 tl gemalen zwarte peper
- 400 g rode paprika, stengels, zaden en vliezen verwijderd, in vieren gesneden
- 100 g rode uien, in dunne partjes (± 1 cm)
- 100 g aardappelen, in partjes (± 3 cm)
- 2 zeebaarzen, hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 900 g in totaal
- 1 citroen, in plakjes (0,5 cm)
- 2 takjes verse tijm
- 2 takjes verse rozemarijn
- 300 g venkelknol, in plakjes (± 3 mm)
- 200 g bindsla of Romeinse sla, in stukken (± 5 cm)
- 200 g kerstomaten, gehalveerd
- 140 g geroosterde rode paprika's (zie tip)
- 100 g gepelde amandelen, 15 min geweekt in heet water en uitgelekt
- 500 g brood, in plakjes, om op te dienen
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 8176.1 kJ / 1954.1 kcal
- Proteine
- 234.6 g
- Carboidrati
- 92.7 g
- Grassi
- 67.7 g
- Grassi saturi
- 12.5 g
- Fibre
- 15.7 g
- Sodio
- 2731.5 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Koolsoep
50 Min
Chorizo, aardappel en koolsoep
Nessuna valutazione
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30 Min
Stevige linzenchili
50 Min
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Nessuna valutazione
Horror punch
20min
Fideuá van groenten
40 Min
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35 Min
Mexicaanse kippensoep
40 Min
Stoofpot van linzen
2h 35min
Romige vegan broccoli en kaas soep
1 Std. 15 Min
Gembersoep met rode paprika
50 Min