Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 50 g amandelschilfers
- 30 g maïzena (zetmeel)
- 600 g bloemkool, op zijn geheel
- 1000 g water
-
3
volle tl groentebouillonpasta
o 3 groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l) - 250 g tomaten passata
- 150 g Indiase currypasta, type korma
- 180 g Griekse yoghurt, en iets meer om te besprenkelen
- 120 g room
- 1 tl zout
- 80 g tomaten, zaadjes verwijderd
- 1 verse groene chilipeper
- verse koriander, om te bestrooien
- 4 stuk Indiase currypasta, om op te dienen
- rijst, om op te dienen
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 2170.2 kJ / 518.7 kcal
- Proteine
- 16.5 g
- Carboidrati
- 51.6 g
- Grassi
- 31 g
- Grassi saturi
- 10.1 g
- Fibre
- 11.2 g
- Sodio
- 2404.1 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Linzenbrood
1h 55min
Dressing van mosterd-balsamicoazijn
10 min
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Keine Bewertungen
Pesto van basilicum, avocado en hennep
5 min
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40 min
Rijst met rundvlees en broccoli
50 min
Karamel varkensvlees
45 min
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3 godz. 15 min
Kruidenvinaigrette
Keine Bewertungen
Kippenbouillon met broodknoedels
1h 5min
Granola cups met honing, yoghurt, noten en fruit
55 min
Chinees varkensvlees met groenten
1h 20 min