Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Oxtail stew
- 200 g onion, cut into pieces
- 200 g fennel, trimmed and cut into halves, fronds reserved
- 2 leeks, white part only, cut into pieces (4 cm)
- 20 g dried porcini mushrooms, cut into slices
- 1 carrot, cut into pieces (4 cm)
- 4 garlic cloves
- 8 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 40 g olive oil
- 800 - 1000 g oxtail (see Tips)
- 3 dried bay leaves
- 400 g canned chopped tomatoes
- 1 tbsp tomato paste
- 1 tbsp plain flour
- 1 tbsp Vegetable stock paste or Chicken stock powder (see Tips)
- 150 g red wine
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
Butter bean mash
- 800 g canned butter beans, rinsed and drained
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- olive oil, to drizzle
- paprika, to serve
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 4748.3 kJ / 1130.6 kcal
- Proteine
- 65.4 g
- Carboidrati
- 50.2 g
- Grassi
- 72.3 g
- Grassi saturi
- 28.3 g
- Fibre
- 22.6 g
- Sodio
- 1289.9 mg
Ricette alternative
Walnut cake with coffee frosting
1 godz. 10 min
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Hainanese chicken and rice
1h 50min
Nyonya curry chicken bun
2h 45min
Whole fish curry
45min
Slow Cooked Oxtail
8h 20min
Steamed coconut and prawn soup
30min
Creamy beef curry and rice
1 godz. 15 min
Chilli and garlic prawns
1 godz. 10 min
Oxtail stew with butter bean mash (TM6)
4h
Steamed Chicken With Green Ginger Sauce
45min