Versioni compatibili
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 1800 g boneless pork leg roast
- 1 tbsp rock salt, plus extra for crackling
- 130 g zucchini (approx. 1), cut into pieces
- 25 g pumpkin seeds
- 25 g sunflower seeds
- 2 - 3 sprigs fresh sage, leaves only (approx. 10-12 leaves)
- 60 g streaky bacon, cut into pieces
- 100 g onion, cut into quarters
- 15 g extra virgin olive oil
- 250 g pork mince
- 30 g dried cranberries
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1728.7 kJ / 411.6 kcal
- Proteine
- 46.6 g
- Carboidrati
- 3.6 g
- Grassi
- 23.5 g
- Grassi saturi
- 7.7 g
- Fibre
- 1.4 g
- Sodio
- 944.5 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Barbecued pork ribs
26hod. 15min
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 20min
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std.
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
40 Min
Braised Lamb Shanks
3hod. 35min
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45 Min
Slow Cooked Beef Stroganoff
7 godz.
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2h
Rosemary and eschalot gravy
30 Min
Bourbon pork ribs
5h 50min
Coq au vin blanc with mashed potato
1 Std. 50 Min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad (MEATER+®)
10 Std. 30 Min