Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Oxtail stew
- 200 g onion, cut into pieces
- 200 g fennel, trimmed and cut into halves, fronds reserved
- 2 leeks, white part only, cut into pieces (4 cm)
- 20 g dried porcini mushrooms, cut into slices
- 1 carrot, cut into pieces (4 cm)
- 4 garlic cloves
- 8 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 40 g olive oil
- 800 - 1000 g oxtail
- 3 dried bay leaves
- 400 g canned chopped tomatoes
- 1 tbsp tomato paste
- 1 tbsp plain flour
- 1 tbsp Vegetable stock paste or Chicken stock powder (see Tips)
- 150 g red wine
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
Butter bean mash
- 800 g canned butter beans, rinsed and drained
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- olive oil, to drizzle
- paprika, to serve
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 4748.3 kJ / 1130.6 kcal
- Proteine
- 65.4 g
- Carboidrati
- 50.2 g
- Grassi
- 72.3 g
- Grassi saturi
- 28.3 g
- Fibre
- 22.6 g
- Sodio
- 1289.9 mg
Ricette alternative
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9 Std.
Alice Piktija's Cape Malay chicken curry
1h 10min
Emu Stew (Mark Olive)
25 min
Sous-vide fish with lemon and herbs
1h 15 min
Braised Lamb Shanks
3 godz. 35 min
Slow cooked veal stew
2h 10min
Rosemary and green peppercorn pork fillet
5h 15min
Hearty seafood chowder
45min
Creamy beef curry and rice
1h 15 min
Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa
30min
Goan prawn curry
25 min
Pumpkin and ginger soup
35 Min