Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Oxtail stew
- 200 g onion, cut into pieces
- 200 g fennel, trimmed and cut into halves, fronds reserved
- 2 leeks, white part only, cut into pieces (4 cm)
- 20 g dried porcini mushrooms, cut into slices
- 1 carrot, cut into pieces (4 cm)
- 4 garlic cloves
- 8 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 40 g olive oil
- 800 - 1000 g oxtail
- 3 dried bay leaves
- 400 g canned chopped tomatoes
- 1 tbsp tomato paste
- 1 tbsp plain flour
- 1 tbsp Vegetable stock paste or Chicken stock powder (see Tips)
- 150 g red wine
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
Butter bean mash
- 800 g canned butter beans, rinsed and drained
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- olive oil, to drizzle
- paprika, to serve
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 4748.3 kJ / 1130.6 kcal
- Proteine
- 65.4 g
- Carboidrati
- 50.2 g
- Grassi
- 72.3 g
- Grassi saturi
- 28.3 g
- Fibre
- 22.6 g
- Sodio
- 1289.9 mg
Ricette alternative
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40min
Boiled Egg Mode
20min
Irish stew
1ч. 30 мин.
Steamed Chicken With Green Ginger Sauce
45min
Chilli with rice
50min
Hearty Seafood Chowder
1h
Meatloaf
1h 20min
Pickled vegetables
745 Std.
Three meat roulade
2 Std. 5 Min
Pork Balls
20min
Oxtail stew with butter bean mash
4h
All-in-one chicken Congee
35min