Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 200 g macadamia nuts
- boiling water
- 630 g water
- 12 raw baby beetroots with leaves attached for salad (2-3 bunches baby beetroots)
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 garlic clove
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 tsp Dijon mustard
- 20 g freshly squeezed lime juice
- 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to season
- 1 - 2 oranges, segmented
- 1 - 2 tbsp dukkah (see Tips)
- ground black pepper, to season
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2320.5 kJ / 554.6 kcal
- Proteine
- 9.2 g
- Carboidrati
- 37.8 g
- Grassi
- 45.1 g
- Grassi saturi
- 7 g
- Fibre
- 12.9 g
- Sodio
- 258.5 mg
Ricette alternative
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 min
Warm bulgur salad with orange dressing (TM6)
40 Min
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45 min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 min
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35min
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
1 Std. 35 Min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1h
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20 min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20 min
Cauliflower hummus with green vegetables
1h
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35min