Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 10 sprigs fresh parsley, leaves only
- 70 g extra virgin olive oil
- ½ lemon, juice only
- 40 g kefir (see Tips)
- 20 g apple cider vinegar (see Tips)
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 1000 g water
- 8 kipfler potatoes, peeled and cut into halves lengthways
- 4 eggs
- 200 - 300 g fresh green beans, trimmed
- 400 g tuna steaks (sashimi grade) (see Tips)
- extra virgin olive oil spray or olive oil, to brush
- 120 g mixed leaf salad
- 200 g cherry tomatoes or 4 tomatoes, cut into quarters
- 50 - 100 g pitted Kalamata olives, drained
- 8 fresh anchovies, drained
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2411.7 kJ / 574.2 kcal
- Proteine
- 42.2 g
- Carboidrati
- 23.6 g
- Grassi
- 33.3 g
- Grassi saturi
- 5.9 g
- Fibre
- 6.7 g
- Sodio
- 1917.8 mg
Ricette alternative
Ginger salmon udon with spiced cashews
35min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30min
Baked whole-side of salmon with yoghurt dressing
55 min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Superfood salmon salad
1 godz. 5 min
Middle Eastern planked salmon
1h 40min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2 Std. 50 Min
Summer tomato and gin pasta sauce
35min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1 Std.
Miso chicken noodle soup (gut health)
30min
Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa
30min