Mexican slaw (Thermomix® Cutter)
TM5 TM6

Mexican slaw (Thermomix® Cutter)

5.0 (2 valutazioni )

Ingredienti

Mexican slaw

  • 300 g red cabbage, core removed, cut into wedges to fit feeder tube
  • ½ fennel bulb, cut into quarters to fit feeder tube
  • 1 green apple unpeeled, cored and cut into wedges to fit feeder tube

Jalapeño dressing

  • 40 g pickled jalapeño chillies
  • 2 spring onions/green onions, trimmed and cut into pieces
  • 120 g sour cream
  • 5 drops Tabasco® sauce
  • ¼ tsp sweet smoked paprika
  • ¼ tsp sea salt
  • fresh chives, chopped, to garnish

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
482.6 kJ / 115.4 kcal
Proteine
2.2 g
Carboidrati
14.3 g
Grassi
6.3 g
Grassi saturi
3.5 g
Fibre
3.7 g
Sodio
326.9 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative