Versioni compatibili
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Biefstuk
- 2 filets mignon (ossenhaas)
- zout, naar eigen smaak
Aardappelen
- 600 g water
- 225 g nieuwe aardappelen of krieltjes
- 1 takje verse rozemarijn
- 1 el olijfolie
- ½ tl zout
Gepeperde Parmezaanse saus
- 55 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 1 el zwarte peperkorrels
- 5 takjes verse tijm, enkel de blaadjes
- 55 g sjalotten, in stukken
- 55 g boter, in stukken
- 140 g kippenbouillon
- 30 g brandy
- 1 el bloem
- 55 g opklopbare room, 30-40% V.G.
Afwerking
- 1 el koolzaadolie
- 1 el boter
- 55 g Roquefort kaas, verkruimeld
- verse rozemarijn (opzionale)
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 5113 kJ / 1222 kcal
- Proteine
- 55 g
- Carboidrati
- 36 g
- Grassi
- 92 g
- Fibre
- 5 g
Nelle collection
Ricette alternative
Mosselen in romige witte wijnsaus
45 min
Mosselen in kruidige tomatensaus
45 min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4h
Kipfricassee
Nessuna valutazione
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45 min
Taartje zonder koken met zalm en dille
1h 15 min
Spaghetti carbonara
40min
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Nessuna valutazione
Gierst met kip en curry
35min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Nessuna valutazione
Varkenshaasje in papillot
1h
Champignonsaus met room en witte wijn
30min