Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 2 teentjes knoflook, hartje verwijderd
- 80 g ui, gehalveerd
- 1 tl gedroogd venkelzaad
- 40 g olijfolie
- 600 g water
- 1 volle tl fijn zout
- 400 g witte kool, in repen
- 200 g aardappel, in stukken (1-2 cm)
- 200 g witte bonen, uit blik
- 1 snuifje zwarte peper, vers gemalen
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 786 kJ / 188 kcal
- Proteine
- 6.3 g
- Carboidrati
- 17.9 g
- Grassi
- 10.6 g
- Fibre
- 5.9 g
Nelle collection
Ricette alternative
Kipballetjes in tomatensaus met spaghetti
1h
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45 min.
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40 min.
Kip- en aspergetaartjes
1h 35 min
Veelzijdige gladde soep
45 min.
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Nessuna valutazione
Zachte bloemkoolsoep
50 min.
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50 min.
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9 Std.
Veelzijdige stevige soep
50 min.
Zachte wortelsoep met venkel
40 min.
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35 min.