Dispositivi & accessori
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
Prep. 20min
Totale 35min
6 porties
Ingredienti
-
300 g Cheddar kaas, in stukkenGruyère kaas in stukken300 g
-
water1000 g
-
bloemkoolroosje (1-2 hele bloemkolen)1000 g
-
eieren4 - 6
-
bloem80 g
-
boter80 g
-
melk800 g
-
zout½ tl
-
gemalen witte peper2 snuifjes
-
gemalen nootmuskaat (opzionale)½ - ¾ tl
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
563 mg
Proteine
29 g
Calorie
2199 kJ /
526 kcal
Grassi
35 g
Fibre
5.4 g
Grassi saturi
20 g
Carboidrati
20 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Thermomix Friend®
8 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1h 20min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Nessuna valutazione
Sous-vide octopussalade
Nessuna valutazione
Gerookte zalm sneetjes
Nessuna valutazione
Lamslende met roze pepersaus
45min
Griekse varkensstoofpot
45min
Risotto bolognese
45min
Bessenlikeur
30min
Vislasagne met asperges en prei
1h 30min
Paprika's in zoetzure saus
30min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1h 10min
Vleesgehaktbrood met champignons
1h 5min