Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Prawns
- 250 g water
- 24 medium raw prawns, peeled, tails intact, deveined
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- freshly squeezed lemon juice, to drizzle
Gin-pickled cucumber
- 2 Lebanese cucumbers, cut into ribbons, flesh only, discard seeds and core
- 50 g sugar
- 100 g white wine vinegar
- 60 g gin of choice (see Tips)
- 5 juniper berries, lightly crushed
Gin dressing
- 300 g grapeseed oil
- 2 eggs
- ¼ tsp sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 50 g gin of choice
- 1 tbsp tomato sauce
- 2 tsp Worcestershire sauce (see Tips)
- 2 pinches paprika, plus extra to serve
- 1 - 2 tbsp lemon juice, to taste, plus extra wedges to serve
- 3 dashes Tabasco® sauce
- 1 cos lettuce, whole leaves or finely shredded for glasses
- 1 avocado, sliced
- fresh chives, chopped to garnish
- micro herbs, to serve (optional)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2633.2 kJ / 627 kcal
- Proteine
- 19.7 g
- Carboidrati
- 11.4 g
- Grassi
- 55.8 g
- Grassi saturi
- 6.8 g
- Fibre
- 3.9 g
- Sodio
- 663.4 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Bourbon pork ribs
5h 50min
Beef Wellington
2h 15min
Smoked salmon mousse
5min
Oysters Kilpatrick
15 Min
Oysters with lime granita
5min
Traditional cocktail sauce
5min
Smoked trout pâté
3h 15min
Christmas tiramisu
24 Std. 20 Min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 Std. 20 Min
Scallops with pea purée
25 Min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 Min
Champagne poached chicken terrine
1 godz. 30 min