Versioni compatibili
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Parmesan crust
- 60 g day old sourdough bread
- 2 garlic cloves
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (2 cm)
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 60 g Brazil nuts
- 1 egg
- 30 g unsalted butter
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp fresh ground black pepper
Lamb
- 6 lamb cutlets, French trimmed (see Tips)
- 2 tbsp honey
- 600 g water
- 300 g kipfler potatoes, cut into halves
- 200 g fresh baby spinach leaves
- 1 tbsp olive oil, plus extra for frying
- salt, to season
- fresh ground black pepper, to season
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, finely chopped
- 20 g unsalted butter
- 50 g pouring (whipping) cream
- ½ tsp ground nutmeg
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 4948.5 kJ / 1178 kcal
- Proteine
- 41.7 g
- Carboidrati
- 59 g
- Grassi
- 85.3 g
- Grassi saturi
- 34.4 g
- Fibre
- 11.4 g
- Sodio
- 712.7 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 min
Beef stroganoff
35 min
LCHF chicken Kyivs
40 min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10 min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1 Std. 25 Min
Lemon and lamb pie with filo topping
2 Std. 40 Min
Slow-cooked pulled pork with steamed buns
3 Std.
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 min
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50 min
Veal involtini
35 min
Lamb shanks with risoni and feta
3u. 50min
Pork san choy bau
25 min