Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Flaky pastry
- 360 g plain flour, plus extra to dust
- 180 g unsalted butter, cut into pieces
- 1 tsp sea salt
- 90 g cold water
- 1 tsp pink peppercorns (optional)
Filling
- 1000 g water
- 25 g extra virgin olive oil
- 4 pinches sea salt
- 100 g basmati rice
- 3 eggs
- 1 onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 50 g unsalted butter, cut into pieces
- 200 g button mushrooms, cut into quarters
Assembly
- 900 g fresh boneless salmon fillet, whole and skinned
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 3 sprigs fresh dill, leaves only, roughly torn
- 1 egg, lightly beaten, for egg wash
Sauce
- 200 g white wine
- 400 g crème fraîche
- 1 pinch sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only, roughly chopped
- 4 sprigs fresh dill, leaves only, roughly chopped
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 3759.9 kJ / 895.2 kcal
- Proteine
- 34.2 g
- Carboidrati
- 42.3 g
- Grassi
- 65.9 g
- Grassi saturi
- 32 g
- Fibre
- 2.3 g
- Sodio
- 479.2 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Tropical upside down pineapple cake
1 godz. 10 min
Pear and blue cheese risotto
30min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1h 25min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 Min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35min
Pasta alla puttanesca
35min
Mango pudding (Brendan Pang)
2hod. 15min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 Min
Soy milk jellies with coffee syrup
3 Std. 55 Min
Prawn and mushroom crepes
50 Min
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
40min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3 godz. 25 min