Dispositivi & accessori
Rhubarb and ginger crème brûlée
Prep. 15min
Totale 7h 30min
8 portions
Ingredienti
-
piece fresh ginger2 cm
-
rhubarb cut into slices (1 cm)250 g
-
caster sugar plus extra to sprinkle100 g
-
orange zest no white pith1 tsp
-
pouring (whipping) cream600 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
egg yolks7
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
35.8 mg
Proteine
3.8 g
Calorie
1483.5 kJ /
354.6 kcal
Grassi
31 g
Fibre
0.6 g
Grassi saturi
18.4 g
Carboidrati
16.8 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Summer Harvest
14 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Florentines
1h 10min
Brandy custard (TM6)
15min
Date, orange and olive oil cake with salted white chocolate ice cream (Shane Delia)
9h 50min
Marzipan
10min
Almond shortbread biscuits
2h 10min
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1h 30min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15min
Sweet shortcrust pastry
1h 50min
Rich Shortcrust Pastry
25min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1h 30min
Kvass fermented beetroot salad
168h 15min
Ginger bundt cake
1h