Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra to garnish
- ½ bunch fresh chives, cut into thirds
- 1 brown onion, cut into halves
- 3 garlic cloves
- 200 g carrot, cut into pieces (2-3 cm)
- 80 g celery, cut into pieces (2-3 cm)
- 130 g unsalted butter
- 1 tsp curry powder
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 tsp fresh thyme, leaves only
- 50 g plain flour
- 100 g white wine
- 2 potatoes (approx. 200 g), peeled and cut into pieces (2 cm)
- 500 g fish stock
- 100 g pouring (whipping) cream
- 200 g firm white fish fillets, cut into pieces (2-3 cm)
- Tabasco® sauce, to taste (optional)
- 150 g large raw prawns, peeled and deveined
- 150 g scallops
- 100 g smoked salmon, cut into pieces
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2503.9 kJ / 596.2 kcal
- Proteine
- 33 g
- Carboidrati
- 24.5 g
- Grassi
- 40.1 g
- Grassi saturi
- 24.2 g
- Fibre
- 5.3 g
- Sodio
- 1558.6 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Seafood and corn chowder
40 min
Creamy scallop soup with chorizo
30 min
Prawn bisque with lemon myrtle (Andrew Fielke)
55 min
Bubble and squeak soup
35 min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min
Hearty seafood chowder
45 min
Fish stock
35 min
Prawn arrabiata with zucchini noodles
40 min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 min
Crab linguine
30 min
Mussels in white wine and cream sauce
45 min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 min