Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- fresh flat-leaf parsley, for garnishing
- ½ bunch fresh chives, cut into thirds
- 1 brown onion, cut into halves
- 3 garlic cloves
- 200 g carrot, cut into pieces (approx. 2 cm)
- 80 g celery, cut into pieces (approx. 2 cm)
- 200 g unsalted butter
- 1 tsp curry powder
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 tsp fresh thyme, leaves only
- 50 g plain flour
- 150 g white wine
- 2 potatoes (approx. 200 g), peeled and cut into pieces (approx. 2 cm)
- 200 g fish stock (see Tip)
- 150 g pouring (whipping) cream
- 200 g firm white fish fillets, cut into pieces (approx. 2-3 cm)
- Tabasco® sauce, to taste (optional)
- 150 g large raw prawns, peeled and deveined
- 150 g scallops
- 100 g smoked salmon, cut into pieces
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 3256.4 kJ / 775.3 kcal
- Proteine
- 36.7 g
- Carboidrati
- 21.5 g
- Grassi
- 59.5 g
- Grassi saturi
- 38.2 g
- Fibre
- 7.8 g
- Sodio
- 1223.8 mg
Ricette alternative
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1h 45min
Mussels in white wine and cream sauce
45 Min
Prawn and chicken laksa
40 Min
Mussels in turmeric and ginger broth
20 min
Chicken corn chowder with broccoli terrines
1h 25min
Salmon and fennel risotto
30 Min
Chicken drumsticks in spicy puttanesca sauce
2 godz. 15 min
Hearty seafood chowder
1 Std.
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 Min
Fish pie with mashed potato topping
2h
Seafood and corn chowder
40 Min
Garlic prawns
25 Min