Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 500 g hot water
- 4 potatoes (approx. 500 g), peeled and cut into cubes (1 cm)
- olive oil, for greasing
- 4 firm white fish fillets, cut into pieces (6 cm - see Tips)
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 2 eschalots
- 50 g unsalted butter
- 300 g leeks, white part only, cut into thin slices (5 mm)
- 50 g white wine
- 1 tsp gluten free cornflour (see Tips)
- 200 g thickened cream
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, chopped for garnishing
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2290.6 kJ / 545.4 kcal
- Proteine
- 36.6 g
- Carboidrati
- 21.4 g
- Grassi
- 33.9 g
- Grassi saturi
- 20.6 g
- Fibre
- 5.9 g
- Sodio
- 753.3 mg
Nelle collection
Ricette alternative
White fish and lemon risotto
30 min
Fish and mixed vegetable parcels
1h 15min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Steamed salmon with broccoli pesto
25 min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Fish fillets with fresh corn polenta
1h 5min
Steamed mushroom and egg pots
40 min
Steamed fish with green mash
50 min
Whole steamed chicken
1 godz. 20 min
Fish pie with mashed potato topping
2h
Prawn and saffron risotto
30 min
Fish pie
1h 15min