Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 50 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 50 g ui, gehalveerd
- 40 g olijfolie
- 40 g boter
- 320 g risottorijst (bv. Carnaroli)
- 60 g witte wijn
- 720 g water
- 2 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
- 500 g groene asperges, topjes afgesneden, het holle achterste verwijderd, de rest in schijfjes (5 mm)
- 100 g rauwe ham, in reepjes
- 50 g geschaafde amandelen
- 1 snuifje zout
- 90 g gefermenteerde melk
- 150 g verse jonge spinazie
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 3008 kJ / 718 kcal
- Proteine
- 26 g
- Carboidrati
- 70 g
- Grassi
- 36 g
Nelle collection
Ricette alternative
Thaise salade met pindadressing (vegan, glutenvrij)
30min
Rode ogen gevulde eieren
Nessuna valutazione
Risotto met Parmezaanse kaas
30min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2sa 10 dk
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9h 15min
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50min
Asperge-watermeloen salade
40min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1h
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45min
Boekweit met champignons
25min
Pompoenrisotto met spek
25min