Zalm en venkel risotto
TM6 TM5

Zalm en venkel risotto

4.7 ( 52 valutazioni )

Ingredienti

  • 40 g Parmezaanse kaas in stukken
  • 50 g sjalot gehalveerd
  • 150 g venkelknol in stukken
  • 20 g olijfolie
  • 320 g risottorijst
  • 100 g witte wijn
  • 700 g water
  • 1 volle tl visbouillon pasta
    o 1 visbouillon blokje (0,5 l)
  • ½ - 1 tl zout naar smaak
  • 1 tl vers gemalen zwarte peper
  • 1 el geraspte citroenschil
  • 350 g verse zalmfilet, ontveld in stukken (3 cm)
  • 30 g boter in stukken
  • 1 el verse dille gehakt, als garnering

Valori nutritivi
per 1 portie
Calorie
618 kcal / 2605 kJ
Proteine
28 g
Grassi
25 g
Carboidrati
67 g
Fibre
1.9 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative