Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Gehaktballen
- 80 g brood, dag oud
- ½ ui
- 4 takjes bladpeterselie, vers, alleen de blaadjes
- 1 tl gemengde kruiden, gedroogd
- 20 g olijfolie
- 500 g rundvlees biefstuk, in stukken (4 cm) en licht bevroren
- 1 ei
- 20 g melk
- ½ tl fijn zout
- ½ tl vers gemalen zwarte peper
- olijfolie om te bakken
Witte wijnsaus met champignons
- 60 g Parmezaanse kaas, in blokjes (3 cm)
- 60 g droge witte wijn
- 1 el maïzena (zetmeel)
- 1 teentje knoflook
- 1 sjalot (ong. 30 g)
- 40 g boter
- 200 g verse champignons, in dunne schijfjes
- 1 snuifje fijn zout, naar believen
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper, naar believen
- 200 g room
- 1 takje verse bladpeterselie, alleen de blaadjes, om te garneren
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 2238 kJ / 532 kcal
- Proteine
- 36.2 g
- Carboidrati
- 9 g
- Grassi
- 39.3 g
- Fibre
- 1.9 g
Nelle collection
Ricette alternative
Kip met romige groenten saus
50 min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1h
Vleesgehaktbrood met champignons
1h 5min
Paprika's in zoetzure saus
30 min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45 min
Runderpastei met bier
1 Std. 40 Min
Thaise burgers
30 min
Kalkoenburgers
1h 25 min
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35 min
Lamslende met roze pepersaus
45 min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min
Balletjes in Spaanse saus
55 min