Versioni compatibili
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 60 g oudbakken broodjes, in stukken
- 30 g sesamzaad
- ½ tl currypoeder
- 1 teentje knoflook
- 20 g kappertjes op azijn, uitgelekt
- 20 g verse basilicumbladeren
- 20 g verse peterseliebladeren
- 80 g vers geperst sinaasappelsap
- 60 g extra vergine olijfolie
- 1 ½ tl zout, en iets meer
- 1 tl gemalen zwarte peper, en iets meer
- 300 g rode kool, in stukken
- 150 g appel, geschild, klokhuis verwijderd, in stukken
- 1 volle tl komijnzaad
- 10 g honing
- ½ tl gemalen kaneel
- 30 g volkoren tarwebloem
- 300 g feta kaas
- 1 ei
- 1 el olie
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 2333.3 kJ / 557.7 kcal
- Proteine
- 17.5 g
- Carboidrati
- 35 g
- Grassi
- 40.4 g
- Grassi saturi
- 14.5 g
- Fibre
- 5 g
- Sodio
- 1829.6 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Een knoflook en uien mengsel fruiten
20 Min
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30min
Salade van peer en spek met mosterddressing
20 Min
Thaise salade met pindadressing (vegan, glutenvrij)
30min
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55min
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3h 15min
Romige snijbietsoep
35min
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
5 Std. 15 Min
Bloemkool korma
2h 20min
Gefermenteerde wortelen
Nessuna valutazione
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min
Rode bietensalade
10 Min