Versioni compatibili
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 60 g oudbakken broodjes, in stukken
- 30 g sesamzaad
- ½ tl currypoeder
- 1 teentje knoflook
- 20 g kappertjes op azijn, uitgelekt
- 20 g verse basilicumbladeren
- 20 g verse peterseliebladeren
- 80 g vers geperst sinaasappelsap
- 60 g extra vergine olijfolie
- 1 ½ tl zout, en iets meer
- 1 tl gemalen zwarte peper, en iets meer
- 300 g rode kool, in stukken
- 150 g appel, geschild, klokhuis verwijderd, in stukken
- 1 volle tl komijnzaad
- 10 g honing
- ½ tl gemalen kaneel
- 30 g volkoren tarwebloem
- 300 g feta kaas
- 1 ei
- 1 el olie
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 2333.3 kJ / 557.7 kcal
- Proteine
- 17.5 g
- Carboidrati
- 35 g
- Grassi
- 40.4 g
- Grassi saturi
- 14.5 g
- Fibre
- 5 g
- Sodio
- 1829.6 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1h 25min
Gevulde kroketten
Nessuna valutazione
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
50 Min
Pasta met ansjovis en broodkruimels
45 min
Groentenbouillonpasta
45 min
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1h
Salade van peer en spek met mosterddressing
20 min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min
Spookachtige groene oogbalsoep
30 min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1h 10min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Nessuna valutazione
Veelzijdige stevige soep
50 Min