Rye sourdough loaf
TM6 TM5 TM31

Rye sourdough loaf

4.2 (9 valutazioni )

Ingredienti

Rye starter

  • 100 g filtered water
  • 100 g Mother sourdough starter (see Tips)
  • 100 g rye flour

Sourdough

  • extra virgin olive oil, to grease
  • 350 g filtered water
  • 500 g wholemeal plain flour, plus extra to dust
  • 50 g baker's flour
  • 2 tsp salt
  • 1 - 2 tsp caraway seeds, to taste (optional)
  • ice cubes (approx. 10)

Valori nutritivi
per 1 slice
Calorie
873.9 kJ / 208.9 kcal
Proteine
6.1 g
Carboidrati
43.7 g
Grassi
0.8 g
Grassi saturi
0.1 g
Fibre
2.4 g
Sodio
393.2 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative