Baked Mushroom Empanadas
TM6 TM5

Baked Mushroom Empanadas

4.4 (30 valutazioni )

Ingredienti

Empanada Dough

  • 1 tsp dried mixed herbs (thyme, parsley, oregano)
  • 10 oz all-purpose flour
  • 3 oz whole wheat flour
  • ½ tsp salt
  • 2 ½ oz vegetable shortening
  • 6 oz warm water

Mushroom Filling

  • 4 oz shallots, cut into pieces
  • 1 garlic clove
  • 3 tsp dried mixed herbs (thyme, parsley, oregano)
  • ½ tsp salt
  • 1 pinch dried red pepper flakes (opzionale)
  • ½ oz extra virgin olive oil
  • 16 oz cremini mushrooms, sliced

Assembly

  • 1 large egg
  • 1 tbsp water
  • salsa verde, to serve
    o salsa, to serve

Valori nutritivi
per 1 piece
Calorie
812 kJ / 194 kcal
Proteine
5 g
Carboidrati
26 g
Grassi
8 g
Grassi saturi
2 g
Fibre
2 g
Sodio
204 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative