Mushroom and White Wine Cream Sauce
TM6

Mushroom and White Wine Cream Sauce

4.7 (64 valutazioni )

Ingredienti

  • 12 g dried porcini mushrooms
  • 30 g water
  • 100 g fresh portobello mushrooms, roughly cut in pieces
  • 50 g unsalted butter, cold, diced
  • 60 g shallots, halved
  • 120 g dry white wine
  • ½ chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
    o ½ tsp chicken stock paste, homemade
  • 200 g boiling water
  • 125 g single cream (approx. 18 % fat)
  • 25 g plain flour
  • ¼ - ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
  • 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
  • fine sea salt, to taste

Valori nutritivi
per 300 g
Calorie
3309 kJ / 789 kcal
Proteine
13 g
Carboidrati
27 g
Grassi
62 g
Grassi saturi
49 g
Fibre
10.3 g
Sodio
1636 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative