Dispositivi & accessori
Sumac and Tahini Houmous
Prep. 5min
Totale 10min
4 portions
Ingredienti
-
garlic cloves2
-
tinned chickpeas rinsed, drained (1 x 400 g tin, see tip)240 g
-
tahini (see tip)40 g
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling60 g
-
lemon finely grated zest only and 30 g juice1
-
sumac plus extra for sprinkling3 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
vegetable crudités (e.g. carrots, celery, peppers), for serving400 - 500 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
268 mg
Proteine
7 g
Calorie
1436 kJ /
347 kcal
Grassi
27 g
Grassi saturi
4 g
Carboidrati
16 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Post-partum
8 ricette
Regno Unito e Irlanda
Regno Unito e Irlanda
Ti potrebbe interessare anche...
Baba Ganoush
1 Std.
Coconut Dhal
20 Min
Asian Chopped Salad
20 Min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 Min
Basil Pesto
10 Min
Beetroot Houmous
15 Min
Mini Falafel with Beetroot Houmous
20 Min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 Std. 30 Min
Sumac-spiced Houmous
5 Min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 Min
Best Basic Houmous
5 Min
Coconut and Spinach Dahl
50 Min