Dispositivi & accessori
Steak Tartare
Prep. 10min
Totale 15min
4 portions
Ingredienti
-
filet mignon sinew free, fat removed, cubed (1 in.)8 oz
-
red onion in pieces (1 in.), plus 4 tbsp, diced, divided, plus extra to garnish1 oz
-
capers plus extra to serve1 - 2 tbsp
-
salt plus extra to season, to taste1 tsp
-
fresh ground black pepper¼ tsp
-
Tabasco sauce½ tsp
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
egg yolks pasteurized (see Tip)4
-
fresh chives thinly chopped, to serve
-
lemon quartered, to serve1
-
Dijon mustard to serve
-
cornichons to serve
-
baguette thinly sliced, toasted8 - 16 slices
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
26 g
Calorie
1699 kJ /
406 kcal
Grassi
10 g
Fibre
3 g
Carboidrati
52 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Back to Basics
9 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Ti potrebbe interessare anche...
Steak tartare
10min
Shrimp Mousse
35min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35min
Salmon Tartare
25min
Steak tartare
30min
Caesar Salad
30min
Shrimp and Crab Stack
25min
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1h 20min
Buddha Jumps Over The Wall (Chinese Casserole)
1h 10min
Classic Zabaglione
15min
Lobster Bisque
1h 50min
Sopa de Crema de Queso (Cheese Soup)
25min