![Lamb Loin Roll with Salsify and Sweet Potato Lamb Loin Roll with Salsify and Sweet Potato](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8dde5614-40d1-45ba-adcc-a80647a06e8c/Derivates/0bb3f55b-f54a-441d-b3b6-9cdc13535a8a.jpg)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Lamb Loin Roll
- 30 g olive oil
- 10 g Dijon mustard
- 1 garlic clove
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 ¾ tsp fine sea salt
- 4 lamb loins, boneless (approx. 120 g each)
- 500 g water
- 500 g sweet potatoes, diced (3 cm)
- 500 g black salsify, peeled, cut in pieces (3 cm) (see tip)
- 4 slices white sandwich bread (approx. 200 g)
Sauce and Finalisation
- 40 g unsalted butter, soft
- 40 g plain flour
- 50 g cream
- 50 g milk
-
1
meat stock cube (for 0.5 l), crumbled
o 1 heaped tsp meat stock paste, homemade - ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- oil, for frying
- 2 sprigs fresh thyme, for garnishing (opzionale)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 3682 kJ / 879 kcal
- Proteine
- 34 g
- Carboidrati
- 72 g
- Grassi
- 44 g
- Fibre
- 29 g
Nelle collection
Ricette alternative
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10min
Pistachio cheesecakes with mango
2h 30min
Steamed eggs sunny side up
15min
Ginger and Pear Pie (TM5)
Nessuna valutazione
Hawaiian Pizza with Stuffed Cheese Crust (Ben) Metric
2h 10min
Vanilla sauce (crème anglaise)
15min
Duck, apricot and pine nut pastilla
50min
Lemon and White Chocolate Cream Tart
2h 45min
Chicken tagine with honey and prunes
40min
Pork with Black Bean Sauce
30min
Creamy mustard chicken stew
40min
Linguine with Bacon and Prawns
35min