Dispositivi & accessori
Leek Quiche
Prep. 15min
Totale 1h 20min
4 portions
Ingredienti
Pastry
-
plain flour300 g
-
fine sea salt½ tsp
-
butter cold, diced, plus extra for greasing150 g
-
egg yolk from large egg1
-
water ice cold50 g
Filling
-
Gouda cut in pieces200 g
-
cooked ham cut in pieces150 g
-
double cream200 g
-
large eggs4
-
ground black pepper¼ tsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
leeks sliced in rounds (5 mm)400 g
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
37.2 g
Calorie
4728 kJ /
1130 kcal
Grassi
81 g
Carboidrati
63.1 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniTi potrebbe interessare anche...
Lemon Meringue Pie
2h 30min
Quiche Lorraine
50min
Crostata di Marmalata (Italian Jam Tart)
2h 35min
Gluten-free Aubergine and Walnut Tart
1h
Goats Cheese and Caramelised Onion Quinoa Tart
1h 50min
Mushroom pie
1h 30min
Quiche Lorraine
45min
Vegetable fideuá
40min
Leek quiche
1h 45min
Tomato and Vegetable Quiche
1h 45min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1h 20min
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1h 20min