Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Tomato and herb sauce
- ½ lemon, zest only, no white pith
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 3 sprigs fresh basil, leaves only, plus extra for garnishing
- 15 fresh chives, cut into thirds, plus extra chopped for garnishing
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 garlic clove
- 70 g red onion, cut into halves
- 50 g semi sun-dried tomatoes, drained
- 20 g lemon juice (approx. ½ lemon)
- 2 tsp brown sugar
- 2 tsp balsamic vinegar
- 100 g butter, cut into pieces (2-3 cm)
- 50 g pitted Kalamata olives, sliced
- 1 tbsp pickled capers
- 400 g canned chopped tomatoes
Seafood
- 750 g fresh black mussels
- 500 g clams, cleaned (see Tips)
- 250 g cherry tomatoes, cut into halves
- 30 g pine nuts, toasted
- crusty bread, to serve
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2984.5 kJ / 710.5 kcal
- Proteine
- 67.7 g
- Carboidrati
- 21.3 g
- Grassi
- 16.3 g
- Grassi saturi
- 16.4 g
- Fibre
- 5.9 g
- Sodio
- 1680.7 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Garlic prawns
25min
Steamed prawns or scallops
20min
Italian sausages
40min
Fish and mixed vegetable parcels
1 godz. 15 min
Salmon with Vegetable Sauce
Nessuna valutazione
Mussels in turmeric and ginger broth
20min
Keftethes (Greek meatballs)
40min
Seafood bisque
1h 10min
Smoked prawn kebabs with avocado whip
25min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40min
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1 godz. 15 min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 godz. 15 min