Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 1 garlic clove
- 1 eschalot, cut into halves
- 1 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 stalk lemongrass, tough outer edge removed, core bruised and cut into thirds
- 1 fresh long green chilli, trimmed, deseeded if preferred and cut into halves
- ½ tsp ground cumin
- 1 tbsp tamari, gluten free (see Tips)
- 6 sprigs fresh coriander, leaves and stalks only, cut into thirds
- 1 broccoli, broken into florets and stalks cut into thin slices
- 180 g fresh baby spinach leaves
- 400 g coconut milk
- 500 g filtered water
- 1 tsp stock paste (see Tips)
- 2 tbsp lime juice
- fresh coriander leaves, for garnishing
- 1 spring onion/shallot, cut into slices, for garnishing
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 884.8 kJ / 210.6 kcal
- Proteine
- 8 g
- Carboidrati
- 4.6 g
- Grassi
- 16.4 g
- Fibre
- 6.9 g
Nelle collection
Ricette alternative
Curried carrot and ginger soup
40 min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50 min
Broccoli soup with sage oil
30 min
Spiced Moroccan lentil soup
40 min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 min
Hearty seven vegetable soup
30 min
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45 min
Spiced lentil vegetable soup
1h 30min
Green goodness soup
10 Min
Beetroot soup (gut health)
40 min
Spicy cauliflower soup
20min
Broccoli almond soup
30 min