Dispositivi & accessori
Walnut and spinach pesto
Prep. 5min
Totale 5min
350 g
Ingredienti
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
garlic clove (optional)1
-
walnuts30 g
-
fresh baby spinach80 g
-
extra virgin olive oil plus extra to cover150 g
-
sea salt¼ tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 350 g
Sodio
1638.5 mg
Proteine
35.7 g
Calorie
7776.7 kJ /
1858.7 kcal
Grassi
189 g
Fibre
3.8 g
Grassi saturi
38.1 g
Carboidrati
10.5 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniTi potrebbe interessare anche...
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1h
Raw crunch salad (Noni Jenkins)
10min
Versatile smooth soup
45min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Raw snickers slice
55min
Warm satay bowl
1h 10min
Aubergine and Lentil Salad
40min
Pumpkin tahini smash
40min
Spinach and leek frittata
40min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30min