Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Soaking
- 200 g raw cashews (see Tips)
- 1 tsp salt
- filtered water, for soaking
Beetroot dip
- 500 g beetroot (approx. 3 beetroots), peeled and cut into pieces (approx. 3 cm)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 2 tbsp extra virgin olive oil, plus extra for covering dip
- 1 garlic clove
- 2 dairy free probiotic capsules, contents only (see Tips)
- Valori nutritivi
- per 660 g
- Calorie
- 6546.7 kJ / 1564.7 kcal
- Proteine
- 44.6 g
- Carboidrati
- 109.5 g
- Grassi
- 115.6 g
- Grassi saturi
- 19.8 g
- Fibre
- 20.7 g
- Sodio
- 2740.9 mg
Ricette alternative
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40min
Frozen strawberry cheesecake
24h
Maca chocolate bark
50min
Pistachio cheesecakes with mango
2h 30min
Basil, avocado and hemp pesto
5min
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
1h 50 min.
Fennel, asparagus and camembert salad
30min
Gluten free Mediterranean bread
1h 35min
Seeded sheet crackers (Toddlers and beyond)
1h 30min
Raw chocolate beetroot cake
2h 15 min.
Gluten free ANZAC biscuits
45min
Gluten free carrot and almond cake
2h 30min