Dispositivi & accessori
Gwinganna mushroom pâté
Prep. 5min
Totale 20min
4 portions
Ingredienti
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil20 g
-
fresh Swiss brown mushrooms cut into halves200 - 250 g
-
sunflower seeds70 g
-
Dijon mustard15 g
-
sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
75.6 mg
Proteine
5.2 g
Calorie
678.8 kJ /
162.2 kcal
Grassi
14.2 g
Fibre
2 g
Grassi saturi
1.6 g
Carboidrati
6.4 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniTi potrebbe interessare anche...
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 10min
Hearty minestrone with herb gremolata
40min
Cauliflower hummus with green vegetables
1h
Hommus
15min
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Spiced lentil vegetable soup
1h 30min
Ancho chilli bean bowl
1h
Red lentil cauliflower dahl
35min
Charred leek gulai sayur
1h 10min
Tomato and lentil dahl
35min
Indian spiced sweet potato soup
25min
Artichoke and bean ragout
1h 30min