Dispositivi & accessori
Gwinganna mushroom pâté
Prep. 5min
Totale 20min
4 portions
Ingredienti
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil20 g
-
fresh Swiss brown mushrooms cut into halves200 - 250 g
-
sunflower seeds70 g
-
Dijon mustard15 g
-
sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
75.6 mg
Proteine
5.2 g
Calorie
678.8 kJ /
162.2 kcal
Grassi
14.2 g
Fibre
2 g
Grassi saturi
1.6 g
Carboidrati
6.4 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniTi potrebbe interessare anche...
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15min
Spicy cauliflower soup
20min
Chicken and port pâté
1h 30min
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10min
Creamy tomato and basil soup
30min
Gwinganna nut and seed bread
3h 25min
Thandi
5min
Crunchy carrot salad
10min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10min
Brown rice salad
40min