Prawn noodle curry
TM6 TM5 TM31

Prawn noodle curry

4.3 (117 valutazioni )

Ingredienti

  • 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
  • 5 cm piece fresh ginger, peeled
  • 50 g fresh oyster mushrooms
  • 540 g coconut milk
  • 60 g water
  • 1 tbsp red curry paste (see Tip)
  • 1 tsp fish sauce
  • 20 medium raw prawns, peeled with tails intact
  • 100 g vermicelli noodles, broken into halves
  • fresh bean sprouts, for garnishing
  • micro herbs, for garnishing

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1759.1 kJ / 418.8 kcal
Proteine
25.1 g
Carboidrati
29.1 g
Grassi
22.1 g
Grassi saturi
17.1 g
Fibre
1.9 g
Sodio
834.7 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative