Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Meatballs
- 2 - 3 sprigs fresh dill, leaves only
- 2 garlic cloves
- 2 slices bread (approx. 60 g), torn into pieces
- 60 g brown onion, cut into quarters
- ¼ tsp ground allspice
- ¼ tsp ground nutmeg
- ⅛ tsp ground black pepper
- ½ tsp salt
- 1 egg
- 500 g lean beef mince
Gravy
- 50 g salted butter, cut into pieces
- 30 g plain flour
- 400 g water
- 2 - 3 tsp Meat stock paste, to taste (see Tips)
- 100 g pouring (whipping) cream
- 2 tsp Worcestershire sauce
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tbsp oil
- fresh dill, leaves only, for garnishing
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1543.8 kJ / 367.6 kcal
- Proteine
- 22.4 g
- Carboidrati
- 10.1 g
- Grassi
- 26.6 g
- Grassi saturi
- 13.4 g
- Fibre
- 1 g
- Sodio
- 744.3 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Pastitsio
1 godz. 30 min
Beef stew with buttermilk dumplings
1 godz. 40 min
Pork meatballs with couscous
50min
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40min
Meatball subs
55 min
Zurich-style veal strips with potatoes
2 Std. 50 Min
Beef cobbler with polenta dumplings
1 godz. 30 min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Chicken stock paste
45min
Family chicken galette
1h 55 min
Meatballs in red pepper sauce
30min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 godz. 15 min