Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Savoury egg custard
- 4 eggs
- 100 g full cream milk
- ½ tsp salt
- 1 - 2 pinches ground nutmeg
Spinach potato soup
- 80 g brown onion, cut into halves
- 20 g oil
- 40 g celeriac
- 100 g carrots, cut into pieces (2 cm)
- 200 - 250 g potatoes, cut into pieces (2 cm)
- 80 g leeks, white part only, cut into slices (1 cm)
- 800 g water
- 1 heaped tsp Vegetable stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)
- ¼ tsp ground nutmeg
- 1 tsp salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground pepper, plus extra to taste
-
250
g fresh spinach leaves
o 250 g frozen spinach leaves, defrosted - 80 g thickened cream
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 797 kJ / 191 kcal
- Proteine
- 8 g
- Carboidrati
- 11 g
- Grassi
- 12 g
- Fibre
- 2.5 g
Ricette alternative
Curried carrot and ginger soup
40min
Broccoli soup with sage oil
30min
Traditional chicken broth with angel hair pasta
1 Std. 30 Min
Lentil and spinach soup
50 min
Carrot and coriander soup
30min
Roasted Jerusalem artichoke soup (gut health)
1h
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40min
Zucchini soup
25min
Creamy tomato and basil soup
30min
Spanish green lentil and chorizo soup
12 godz. 45 min
Smooth fennel and carrot soup
40min
Broccoli almond soup
30min