Dispositivi & accessori
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
Prep. 20min
Totale 1h 50min
6 portions
Ingredienti
-
red onions (approx. 240 g), cut into halves2
-
boiling water
-
apple cider vinegar150 g
-
caster sugar50 g
-
sea salt2 tsp
-
water100 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
630.8 mg
Proteine
0.5 g
Calorie
226.6 kJ /
54.2 kcal
Grassi
0 g
Fibre
0.7 g
Grassi saturi
0 g
Carboidrati
12.4 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniTi potrebbe interessare anche...
French onion dip
45min
Boiled Eggs
20min
Cold and Flu Tea Bombs
6h 25min
Creamy Butter Chicken
1h
Pickled red onions
1h 50min
Lemon Garlic White Rice
35min
Lime and ginger dressing
30min
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes)
2h 10min
Mini banoffee bombe Alaskas
24h 30min
Pizza sauce
30min
Herb and garlic dip
5min
Community fave brown rice salad
55min